Oliva i Otos, a per la final de segona del Diputació de Raspall Parelles

0
2787
La vesprada del dissabte es jugaran en Genovés tres finals
La vesprada del dissabte es jugaran en Genovés tres finals

La 20ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, jugarà les seues primeres finals el dissabte per la vesprada.

A partir de les 15:30 hores, el trinquet municipal del Genovés acollirà la final de quarta categoría B, en la qual lluitaran pel títol de campions les formacions de Gavarda F i Favara B. A continuació aplegarà el torn de la final de tercera, amb l’Alcàntera-Càrcer A i l’Ajuntament de Polinyà del Xúquer A com a protagonistas de la mateixa. Els joves jugadors del club de la Vall Farta, Marc i Murcianet, s’enfrontaran a un equip ple d’il•lusió i veteranía, Polinyà, on figuren Alex, Javi i Raul.

Per últim, completant aquesta intensa jornada, es disputarà la partida de la divisió de plata, en aquesta ocasió amb l’Oliva A i l’Otos C. Els dos equips rivals ja es coneixen de sobra, ja que jugaren la fase regular en el mateix grup de competició. En les partides prèvies han guanyat cada equip la seua partida jugada com a visitant, tot i que el tanteig global entre ells dona com a favorits a la formació de la Safor. L’Oliva compta amb els germans Sergio i Alvaro, i amb Murillo, com a posibles participants de la final, mentre que enfront tindran en l’Otos a Jordi,  Roberto i Albert, aquests dos últims pare i fill.

Programa finals masculines – trinquet del Genovés

Dissabte 15 de desembre:

15:30 h. Quarta B

CPV Gavarda F / CPV Favara B

17:00 h. Tercera

CPV Alcàntera-Càrcer / Ajunt. Polinya A

18:30 h. Segona

CPV Oliva A / CPV Otos C

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here