Oliva i les Falles organitzen la 1a Recollida Solidària d’aliments a benefici de la Creu Roja

0
795
Ajuntament Oliva.

La Regidoria de Festes de l’ajuntament d’Oliva i la Falles del municipi han organitzat la 1a Recollida Solidària d’aliments a benefici de la Creu Roja en Oliva.

Segons apunten fonts municipals, Creu Roja Oliva ha informat que al Banc d’Aliments es necessita comestibles i, sobretot, productes infantils. Els veïns i veïnes podran aportar: pasta, oli, arròs, Aliment infantil, envasat en un pot de vidre, llet, llegums, tonyina, cereals infantils, llegums en conserva, tomaca en pot, galetes, verdures en conserves, magre en llauna, potets (aliment infantil envasat en pot de vidre), bolquers, llet en pols i sucs.

Ajuntament Oliva.

Els punts de recollida seran els casals fallers, on els veïns i veïnes d’Oliva també podran aportar el seu granet d’arena en aquesta campanya solidària.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha agraït la predisposició de la Federació de Falles d’Oliva i ha assegurat que sempre ha estat al costat dels més vulnerables.

“Les falles són un col·lectiu solidari i així ho demostren cada any, i en aquests moments de necessitat, no han dubtat en cap moment i han llançat, amb col·laboració de l’ajuntament d’Oliva, una campanya molt solidària i que inclou tant al col·lectiu faller com a tots els veïns i veïnes que vulguen adherir-se”, ha afirmat la regidora de Festes.

“Creu Roja és un col·lectiu que sempre està on més els necessiten i, des de març, demostraren la seua solidaritat immesurable amb aquells que més ajuda requerien”, ha recalcat la regidora de Festes.

La presidenta de Creu Roja Oliva, Maria Dolors Roselló, ha agraït l’excel·lent i ràpida resposta de les Falles d’Oliva que han volgut col·laborar sense dubtar en cap moment. “Aquestes accions solidàries són molt importants i necessàries. Cada dia ens trobem amb més famílies i persones amb greus dificultats econòmiques i socials. Gràcies a aquest tipus d’iniciatives podrem arribar als més vulnerables” ha ratificat Maria Dolors Roselló.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here