Oliva homenatja a Hèctor Cabrera medallista paralímpic als Jocs de Tòquio 2021


0
1442
Oliva
Un dels moments de l'acte.

Oliva homenatjava a l’esportista Hèctor Cabrera, medallista paralímpic als Jocs de Tòquio 2021, el passat dissabte, 25 de setembre, al Poliesportiu Municipal d’Oliva. L’esdeveniment va comptar amb la presència de la corporació municipal, membres de clubs esportius d’Oliva i del Club de Córrer El Garbí, familiars i amics.

Hèctor Cabrera va aconseguir la medalla de bronze en els Jocs Paralímpics de Tòquio 2021, un fet històric per a l’esport d’Oliva. La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, explicava al públic que “el repte no és guanyar als altres, sinó que està a guanyar-se a un mateix. Però, a més, tota aquesta saviesa obtinguda amb la seua capacitat, amb la seua diversitat i amb la seua maduresa la comparteix amb els altres molt generosament”.

“Per tot això, Oliva devia rebre amb tots els honors al nostre esportista que ha arribat al més alt de l’esport, gràcies a la seua constància, treball i superació”, ha afirmat Yolanda Navarro.

Per la seua banda, Yolanda Balaguer, alcaldessa d’Oliva va anunciar que Oliva té un procés obert per atorgar la Medalla d’Or de la ciutat d’Oliva a Hèctor Cabrera. Una distinció honorífica com a reconeixement a la trajectòria esportiva de l’esportista natural d’Oliva.

Hèctor Cabrera també va rebre les felicitacions de Juan Vicente Escolano, entrenador nacional d’Atletisme i director esportiu del CC El Garbí, el qual va fer valdre l’esforç i dedicació d’Hèctor Cabrera després de la seua lesió, i va animar a l’esportista a continuar obtenint reconeixements, i preparar-se per als Jocs Olímpics de París.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here