Oliva fomenta la formació per a millorar la seua administració

0
1442

«Seguim invertint per reforçar l’administració municipal des de l’arrel, amb formació contínua per actualitzar els coneixements a les necessitats actuals i de futur», comenta Josep Escrivà, regidor de Recursos Humans de l’ajuntament d’Oliva. El consistori ha tramitat la subvenció perquè aquestes despeses tinguen cost zero a l’Ajuntament i s’ha treballat en conjunt amb els representants dels treballadors per consensuar les necessitats formatives.

Segons indiquen fonts municipals, cursos de millora de l’atenció al públic, formació per a policia i brigades de neteja, capacitació en matèria d’objectius de desenvolupament sostenible i lideratge per a la gestió més eficient dels departaments per part dels caps de servei, són entre altres, els cursos que s’impartiran de forma telemàtica i presencial.

Ajuntament d’Oliva.

«La formació continuada, és una eina fonamental per a millorar el funcionament de l’administració local i anar assolint les millores que necessita l’administració de l’ajuntament d’Oliva», conclou el regidor, Escrivà.

Les mateixes fonts han apuntat que aquestes mesures s’associen al pla de modernització de l’administració local que ja ha assolit la renovació del gestor d’expedients i seu electrònica, com també el sistema de notificacions. La vinculació de la pàgina web amb la implantació d’una APP amb informació de l’agenda cultural, aparcaments, farmàcies i dades d’interés general, un nou web de transparència de l’administració municipal, entre altres coses. També es preveu contractar una auditoria i simplificació dels procediments administratius.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí