Oliva finalitza les obres de millora del Mercat Municipal amb la instal·lació del nou paviment antilliscant

0
810

“Estem molt satisfets del resultat. Ara podem presumir d’un Mercat Municipal de primera categoria, cosa que beneficia tant als veïns d’Oliva, com als mateixos comerciants i a la ciutat en general, per la inversió i millora que hem aconseguit en un dels seus edificis més emblemàtics”. Així ha valorat el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, l’estat actual de l’edifici del Mercat Municipal d’Oliva, després que hagen finalitzat les obres de la instal·lació del nou paviment antilliscant.

“Es tracta d’un paviment de primera categoria, triat després d’haver consultat amb els mateixos comerciants i segons la seua opinió”, ha afegit el regidor. La instal·lació del nou paviment ha tingut un cost de 41.000 euros, aportats en la seua totalitat per la Diputació de Valencia.

Nou paviment antilliscant al Mercat Municipal.

Amb l’acabament de les obres del paviment finalitzen les principals inversions que s’han realitzat a l’edifici del Mercat Municipal des de 2015.

Per al regidor responsable del Mercat Municipal, el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, les obres que ara hem acabat “suposen el final d’un procés de rehabilitació i condicionament d’un dels edificis més emblemàtics d’Oliva, el Mercat Municipal, també perquè puga complir tota la normativa d’higiene i seguretat d’este tipus d’edificis. Tenim un Mercat Municipal del qual podem presumir, tant per la qualitat dels productes i l’atenció al client que ofereix, com per la garantia i comoditat que proporciona als seus propis clients. I tot això, sense oblidar que estem parlant d’un edifici històric que forma part del nostre patrimoni local”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here