Oliva finalitza les obres de les noves dependències de la Policia Local

  0
  1535

  La corporació municipal de l’ajuntament d’Oliva ha visitat les noves instal·lacions de la Policia Local del municipi, en les quals s’iniciarà l’activitat després de la recepció de l’obra i la mudança, prevista per als pròxims dies.

  Segons informen fonts municipals, el juliol de l’any passat va eixir a licitació l’obra d’aquesta infraestructura, que ha estat paralitzada des de gener de 2011, amb una inversió de 910.070,78 €. Aquestes noves dependències incorporen una zona de despatxos, aules formatives, galeria de tir, gimnàs, retén, punt de recàrrega de cotxes elèctrics, així com accessos adaptats a les normes actuals d’accessibilitat i seguretat.

  Oliva
  Ajuntament d’Oliva.

  A més a més, la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el seu sostre converteixen l’edifici en una instal·lació energèticament sostenible, ja que cobrirà el 60% de la seua despesa energètica, expliquen les mateixes fonts.

  “Les noves instal·lacions de la Policia Local d’Oliva incorporen una sèrie d’actuacions innovadores que fan d’aquest edifici un enclavament referent per a Oliva, millorant considerablement les condicions de treball de la Policia, la seua gestió i l’atenció a la ciutadania”, ha declarat l’alcaldessa i regidora de Policia, Yolanda Balaguer. No obstant això, “han estat moltes les gestions, tant polítiques com administratives, per fer possible aquesta obra, prevista ja l’any 2011 i que avui és una realitat”.

  L’intendent cap de la Policia Local d’Oliva, Ximo Savall, ha assenyalat que “aquest nou edifici, amb les inversions i millores realitzades, acollirà el cos de Policia d’Oliva amb unes millors condicions i això es vorà reflectit amb la mitigació de factors que poden dificultar la seua tasca, i això sempre és positiu, no sols per als treballadors i treballadores sinó per al conjunt de la societat d’Oliva”.

  Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí