Oliva finalitza la segona fase de la poda de l’arbrat

0
2308
Oliva
Un dels moments de la visita.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat que, des de fa setmanes, s’està treballant en el manteniment i tractament dels arbres de tot el municipi. Després de fer la corresponent poda de les moreres en el passat més de desembre, i de les palmeres en les darreres setmanes de l’any que acaben de finalitzar, la Regidoria de Parcs i Jardins, que encapçala la vicealcaldessa d’Oliva, Ana Morell, ha actuat en una nova fase d’aquest manteniment de l’arbrat.

Segons informen fonts municipals, els treballs de poda es reprendran la pròxima setmana, en una tercera fase de la poda que se centrarà en el tractament dels plataners d’ombra del Passeig d’Oliva, en els seus diferents trams.

La vicealcaldessa i regidora de Parcs i Jardins d’Oliva, Ana Morell ha volgut “agrair la col·laboració ciutadana i ha demanat un últim esforç de paciència a la població, per tal de finalitzar amb les màximes garanties, i al més aviat possible, aquests treballs de manteniment tan necessaris per a la nostra ciutat”, ha manifestat Morell.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí