Oliva esgota les inscripcions per al VI Concurs Amateur de Pebrera Farcida

0
998

Una vegada tancat el termini d’inscripció per al VI Concurs de Pebrera Farcida, ja està tot preparat perquè aquest dissabte, a partir de les 10 h, se celebre el certamen en el Mercat Municipal.

Tal com estableixen les bases, 20 participants seran els qui opten a aconseguir el premi a la millor pebrera farcida d’Oliva en aquesta sisena edició.

Oliva
Presentació pebreres.

A les 9.30 h, els participants presentaran les cassoles que hauran elaborat prèviament a casa. Després de la degustació i deliberació per part del jurat, els premis és lliuraran al voltant de migdia. Per a la degustació del jurat caldrà elaborar un mínim de 4 racions per cada plat, que es presentarà amb els ingredients bàsics: pebrot, arròs, tonyina negra, fesol de careta, garrofó i tomaca.

El jurat està integrat per membres molt representatius del municipi i excel·lents coneixedors de la gastronomia olivera, com ara el president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva Gastroliva, Paco Oltra “Soqueta”; Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020; Mª José Berbegall, periodista; David Fuster, esportista i empresari; i Juanvi Mas, xef del Restaurant La Llotja.
Joaquin Calafat, regidor de Turisme, ha agraït a tots els participants la seua implicació i voluntat de participar en aquest concurs tan entranyable que mostra a tots i totes, els secrets mes tradicionals d’un dels plats més típics de la cuina olivera.

El primer premi és un lot de productes, valorat en 100 euros, la invitació per a donar una Masterclass a FITUR i un sopar per a dos persones al restaurant El Lloc. A més, el segon premi també rebrà un lot de productes, valorat en 50 euros i un esmorzar-dinar al Restaurant Mandala.
Per a tots els participants hi haurà un lot de dos productes del Mercat i un davantal brodat exclusiu.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here