Oliva disposa d’un nou protocol per a la prevenció de l’assetjament laboral

0
2040
Oliva
Un dels moments de l'anunci.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat el nou protocol per a la prevenció de l’assetjament laboral com un instrument que dona seguretat i garanties en les relacions horitzontals i verticals entre companys, capatassos, caps de departament i representants dels ciutadans.

Segons informen fonts municipals, regirà com a guia en les situacions de conflicte entre els empleats del consistori, amb abast a les empreses concessionàries de serveis públics i pautarà les resolucions dels conflictes de forma reglamentada, evitant per una banda l’arbitrarietat i per altra el mal estar generat per conflictes personals perpetrats en el temps.

El regidor de Recursos Humans, Josep Escrivà, valora positivament l’aprovació del protocol. «Esperem que amb aquest protocol milloren les relacions interpersonals i afavorisquen així la productivitat dels departaments i serveis que es presten a la ciutadania.» Els conflictes interpersonals i els casos d’assetjament laboral són una xacra per a les organitzacions perquè llastren la productivitat dels departaments en la mesura que empitjoren les relacions i la comunicació interna entre els empleats. «Els empleats municipals s’enfronten a situacions d’estrés laboral per cúmuls de feina, i l’alta -i en alguns casos altíssima- responsabilitat, cosa que genera situacions tenses; el fet de poder-les abordar de forma pautada pot dissuadir malestar sostingut en el temps, millorant així el funcionament dels departaments», conclou Josep Escrivà, regidor de Recursos Humans de l’ajuntament d’Oliva.

Des del consistori expliquen que aquest document s’ha treballat juntament amb tots els actors implicats, així que el Ple de l’ajuntament d’Oliva el va aprovar per unanimitat; i a més va ser acceptat pel vot de la totalitat dels sindicats amb representació en la Messa de Seguretat i Salut.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí