Oliva destina 14.000 euros en la poda de les més de 350 palmeres de la ciutat

CaixaBank - MyBox

0
2320
Oliva
Poda de palmeres.

La Regidoria de Parcs i Jardins de l’ajuntament d’Oliva ha anunciat l’inici de la poda de les palmeres de tota la ciutat, i la gestió de les seues restes per tal de condicionar-les i fer el manteniment d’aquests arbres.

Segons indiquen fonts municipals, les condicions especials per a realitzar aquests treballs, que solen fer-se en altures elevades, fan que siga necessària la contractació d’una empresa especialitzada perquè s’encarregue d’aquesta tasca.

La poda de les palmeres de la ciutat, per la impossibilitat de realitzar-la amb mitjans propis, ja que aquesta necessita una maquinària específica per a accedir-hi i per a poder realitzar la correcta gestió dels residus, ha sigut contractada a una empresa externa a l’ajuntament d’Oliva, tal com ha manifestat el cap de l’àrea.

El contracte, de poc més de 14 mil euros, inclou la realització de la poda, així com la recollida i transport de residus per part de l’empresa adjudicatària. Està previst que aquests treballs duren aproximadament tot el mes d’agost, assenyalen des del consistori.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here