Oliva demana a la Conselleria una solució urgent per al transport públic del sud de la Safor

0
646
Oliva
Yolanda Balaguer, alcaldessa d'Oliva.

L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer, ha sol·licitat audiència amb el conseller Arcadi España per tractar la urgència d’un transport públic del sud de la Safor.

Després de fer-se pública la implantació exprés d’una línia d’autobusos que connecta Gandia amb València, amb eixida cada hora, des de l’Alcaldia d’Oliva s’ha demanat una reunió amb el conseller per tractar la possibilitat d’utilitzar la mateixa fórmula, per implantar una solució similar que pal·lie «el deficient servei d’autobusos entre les poblacions del sud de la comarca».

Segons indiquen fonts municipals, actualment el servei d’autobusos entre Oliva i Gandia es limita a 6 trajectes diaris, i segons han manifestat moltes persones que l’usen, pateixen retards constants.

Des del consistori recorden que el 2017 es va impulsar un nou contracte des de la mateixa conselleria, per millorar el servei, però que s’ha vist paralitzat per la judicialització del contracte. Ara, el tipus de contracte urgent que s’ha fet per pal·liar les deficiències en les rodalies entre Gandia i València, podria servir també per a solucionar el problema de mobilitat entre Oliva i Gandia fins que es resolga el contracte definitiu.

“Des de l’ajuntament d’Oliva s’ha traslladat en diverses ocasions la necessitat que la Conselleria de Mobilitat done una solució al transport públic entre els pobles de la Safor, especialment la connexió Oliva-Gandia, tan necessària i pels motius més que coneguts a hores d’ara: anar a l’hospital, a l’estació del tren, a fer tràmits administratius, etc. Ara, se’ns presenta una altra alternativa com la que s’ha fet a Gandia fins a tindre el contracte definitiu”, ha assegurat l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Balaguer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here