Oliva compra 42 ordinadors per habilitar el teletreball en l’Ajuntament

0
628
Oliva
Teletreball en l'ajuntament d'Oliva.

El departament d’informàtica i modernització de l’ajuntament d’Oliva, dirigit pel regidor Josep Escrivà, ha tramitat per la via d’urgència la compra de 42 ordinadors que permetran el teletreball dels funcionaris i funcionàries.

L’ajuntament d’Oliva ha accelerat els tràmits per la via de urgència per poder bastir als seus treballadors i treballadores de portàtils i accés segur als servidors del consistori. D’esta manera, el personal tècnic i administratiu podrà seguir tramitant expedients des de casa. També podran continuar signant-se les factures dels proveïdors i de les empreses que presten serveis a l’Ajuntament.

“Per a l’Ajuntament d’Oliva és tan important poder seguir amb les tasques administratives com la seguretat dels nostres empleats així com contribuir a parar la propagació del Coronavirus. En estos moments és essencial poder tramitar els expedients de contractació per la via d’urgència i contractar els serveis especials que es requereixen per pal·liar els efectes del Coronavirus. La ràpida implantació del teletreball permetrà agilitzar les tasques”, assegura Escrivà.

El personal dels departaments d’informàtica i modernització així com els d’hisenda i intervenció i contractació s’ha coordinat per proveir-se dels recursos necessaris per teletreballar i posteriorment poder abastir a altres departaments. “Així, s’ha pogut fer esta compra d’urgència de 42 ordinadors portàtils que a hores d’ara estan posant-se a punt per a poder fer extensiu el teletreball a la resta de departaments”.

Segons apunten fonts municipals, la principal complicació ha sigut trobar estocs del material necessari, “degut a que moltes empreses i ajuntaments han tingut la mateixa necessitat que el nostre consistori”. Altres tasques necessàries per a la posada en marxa del teletreball han sigut habilitar connexions VPN individualitzades per al personal acreditat, posada a punt del material informàtic i instal·lació i configuració de tot el paquet de programari de gestió administrativa i comunicació interna.

“Tot i que l’estat d’alarma ha congelat els tràmits, els ciutadans d’Oliva, podran seguir relacionant-se telemàticament amb el seu ajuntament. Així i tot, es prega consideració a la ciutadania ja que es prioritzaran les tasques corresponents a l’emergència”.

“El govern municipal i tota la corporació vol agrair públicament la diligència i dedicació dels empleats implicats en estes gestions, per haver empleat recursos propis per fer-ho possible i perquè gràcies a la seua dedicació l’Ajuntament d’Oliva podrà seguir treballant de forma deslocalitzada, com també al personal dels serveis d’atenció a la ciutadania, Policia Municipal, Serveis Socials, brigada d’obres i serveis i personal de neteja”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here