Oliva col·loca pancartes per reivindicar l’eixida sud de l’AP-7 en diferents punts del casc urbà

0
1690
Pancartes al casc urbà.

L’ajuntament d’Oliva i l’Agenda 21 continuen amb les accions reivindicatives perquè l’Estat execute solucions al pas de la N-332 pel casc urbà, amb la construcció de l’eixida sud de l’AP-7 i el desviament del tràfic pesat, mentre duren les obres.

L’inici de les accions ha estat acordat entre el grup de mobilitat de l’Agenda 21 i l’ajuntament d’Oliva, representat per l’alcalde i tots els protaveus polítics municipals.

De fet, a principis de desembre es va convocar una reunió informativa amb les associacions de la ciutat per demanar el seu suport i ajuda. En ella, també es va comunicar que s’estava treballant en una acció multitudinària i singular al llarg de la travessia de la N-332 pel casc urbà d’Oliva, tot i que encara no hi ha data prevista.

Mentre tant, han començat a col·locar-se pancartes reivindicatives en diferents punts de la ciutat per tal de conscienciar al conjunt de la societat d’Oliva, així com a les persones que passen pel casc urbà, que l’enllaç sud d’Oliva encara no és una realitat i, per tant, cal continuar reivindicar-lo, segons fonts municipals.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí