Oliva celebra el Dia Internacional de la Dona amb una programació virtual

0
616

La Regidoria d’Igualtat i Diversitat de l’ajuntament d’Oliva, encapçalada per Anna Mena, ha organitzat una àmplia programació per participar en la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona.

Per aquest motiu, des del consistori es sumem un any més en aquesta reivindicació de drets, «la qual necessita un nexe d’unió per poder eradicar les desigualtats encara existents i fer un món més just i igualitari».

Ajuntament d’Oliva.

A causa de l’emergència sanitària que estem travessant, segons apunten fonts municipals no serà possible realitzar actes com cada any per tal de visibilitzar aquest dia. «És per això que, volem convidar-vos a participar en la commemoració virtual, que tindrà lloc a les 19:00 h de la vesprada a la xarxa social Facebook de l’Ajuntament d’Oliva, amb l’inici de les publicacions a xarxes el 8 de març i amb la lectura del manifest».

Des del consistori conviden a decorar el balcó amb un mocador, una tela o bé una peça de roba de color violeta. Fer una fotografia i pujar-la el 8 de març al teu perfil de la xarxa Facebook. Per fer-ho visible afegir a la publicació una frase que simbolitze el dia commemoratiu i els hashtags #OlivaÉsVioleta #8M; i el dia 8 de març a les 19 hores, es farà la lectura del manifest a la xarxa Facebook (ací cal etiquetar el perfil o la pàgina de Facebook de l’Ajuntament d’Oliva).

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here