Oliva celebra el centenari de la declaració de la Mare de Déu del Rebollet com a Patrona del municipi

0
2612
Oliva
Mare de Déu del Rebollet.

Des del Consell Pastoral de Santa Maria amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l’ajuntament d’Oliva s’han organitzat diferents actes per commemorar el centenari de la declaració de la Mare de Déu del Rebollet com a Patrona.

Yolanda Navarro, regidora de Festes de l’ajuntament d’Oliva, ha declarat que és un honor poder celebrar aquest centenari, després de dos anys sense programació festiva, a causa de la pandèmia. També ha ressaltat l’orgull del treball realitzat pel Consell Pastoral, que sempre ha estat predisposat a adaptar-se a les circumstàncies. “La Mare de Déu del Rebollet era mereixedora d’aquesta celebració tan especial perquè és la mare de tots els veïns i veïnes” ha explicat Yolanda Navarro.

Segons indiquen fonts municipals, per arrancar amb la programació del Centenari, el pròxim 8 de març, data de la firma de la declaració de la Mare de Déu del Rebollet com a Patrona d’Oliva, se celebrarà una missa solemne a l’Església de la Mare de Déu del Rebollet. Aquesta missa, es repetirà el dia 8 de cada mes, fins al 8 de setembre.

A més d’aquestes misses, la imatge de la Mare de Déu del Rebollet visitarà diferents esglésies de la ciutat i centres religiosos. Les mateixes fonts expliquen que dissabte, 12 de març, arribarà a l’Església Sant Roc. Tot seguit, diumenge, 13 de març, ho farà a l’Església de Sant Francesc. El Convent de les Germanes Clarisses també serà lloc de pelegrinatge, el pròxim diumenge, 20 de març. I per finalitzar, la Mare de Déu del Rebollet visitarà el diumenge, 3 d’abril la Residència de la Verge dels Desemparats.

Per a totes aquestes visites la Mare de Déu eixirà de la seua Església a les 17 hores i a l’arribada es resaran les vespres, se celebrarà la santa missa, es farà roda a la Verge i es tornarà a l’església.

Així mateix, tant des del Consell Pastoral com des de la Regidoria de Festes han informat que en maig es realitzarà una exposició de fotografies, imatges, quadres, entre altres, de la Mare de Déu del Rebollet, en la Cripta de Santa Maria.

El novenari en Honor a la Mare de Déu del Rebollet el prepararan les comissions de festes de les tres parròquies.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí