Oliva cedeix protagonisme als més menuts en la seus promoció turística

0
187
Platja de Oliva.

El Departament de Turisme d’Oliva ha posat en marxa la campanya de promoció turística “Gaudeix d’Oliva Segur!”, Un projecte que pretén generar seguretat als turistes i veïns, i que està adreçat, segons apunten fonts municipals, als mercats de proximitat, però sense oblidar el mercat nacional.

Amb l’activació de l’APP oliva.playasegura.org en pocs dies, i el llançament del primer audiovisual dels tres que estan previstos, la Regidoria de Turisme i el Departament de Joventut han unit els seus esforços per donar protagonisme als més menuts i als adolescents, un reconeixement a l’esforç que tots ells han realitzat en aquests últims tres mesos.

Aquesta part de la campanya, adreçada a un públic més infantil, té tres actuacions diferenciades: el «kit Bibi», un vídeo didàctic amb Bibi com a protagonista, i el disseny d’una platja segura a través de Minecraft.

El kit de jocs infantils de platja, compost per una galleda de platja, un rastell i cordes, es regalarà a xiquets i xiquetes de 3 a 10 anys perquè els menuts l’utilitzen per a dibuixar a la sorra la distància de seguretat recomanada.

A més, s’ha creat un vídeo educatiu en què “Bibi” explica als menors les normes bàsiques de seguretat per anar a la platja aquest estiu, amb un llenguatge clar i pedagògic.

“L’última actuació d’aquesta fase de promoció s’adreça als adolescents amb un repte, que consisteix a realitzar un disseny d’una platja 100% segura a través d’un videojoc. Amb l’ajuda de Canteras de Empresas s’ha creat un món de Minecraft amb unes platges on els participants poden posar en funcionament les mesures que hagen ideat per convertir les platges d’Oliva en les més segures de tot Espanya. Podran dissenyar controls d’aforament, espais per a famílies, semàfors d’accés, arcs higienitzats, dutxes desinfectants, passadissos d’entrada i d’eixida, tovalloles gegants, drons de vigilància, passarel·les directes a l’aigua…Qualsevol cosa que se’ls ocórrega”, apunten fonts municipals.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Teatre, tradicions i animació lectora són els eixos de la programació cultural de tardor d’Oliva

La regidora de Joventut de l’ajuntament d’Oliva, Anna Mena, s’ha mostrat molt satisfeta del resultat d’aquesta col·laboració, ja que, segons ha comentat, “la seguretat a les platges és un problema de competència de tots i per això, des de Joventut, hem volgut posar el nostre granet de sorra per premiar al públic infantil i juvenil, que ha demostrat una gran responsabilitat i maduresa durant aquests mesos de confinament”. A més, “crec que tant els xiquets i xiquetes, com els adolescents poden ensenyar molt”.

Per la seua banda, el regidor de Turisme i Platges, Joaquim Calafat, ha volgut assenyalar que la campanya “Gaudeix d’Oliva Segur!” està dissenyada per atraure un turisme familiar que busca platges saludables i segures, per això “no podíem oblidar-nos dels més menuts, perquè ells també s’han guanyat unes vacances a la millor platja de la Mediterrània”. Per a finalitzar, Calafat ha volgut agrair al Departament de Joventut seua implicació en aquesta campanya i ha afirmat que “és moment de sumar forces perquè tot isca bé”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here