Oliva cedeix definitivament a la Generalitat la parcel·la per al “Centre sanitari de Sant Francesc”

0
1289
Foto d'arxiu del solar per al futur Consultori Sant Francesc.

L’ajuntament d’Oliva ha acordat la cessió gratuïta a la Generalitat Valenciana d’una parcel·la de 3.125 m2 amb la finalitat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública execute la construcció del nou consultori auxiliar de Sant Francesc; una de les reivindicacions més importants de la ciutat dels últims anys.

L’ajuntament d’Oliva també ha acordat assumir les despeses del trasllat d’un armari d’escomesa elèctrica al davant de la parcel·la, així com de l’extensió de la corresponent línia subterrània de baixa tensió. Ja que així ho exigeix la Conselleria.

Una vegada la Generalitat accepte la parcel·la, procedirà a l’inici del procés de contractació per a la redacció del Projecte Constructiu, com a pas indispensable per a la futura construcció del centre sanitari. Este és el compromís que la directora general d’Eficiència i Règim Econòmic de la Conselleria de Sanitat, Carmelina Pla Silvestre, va adquirir amb l’alcalde i la regidora de Salut Pública en la reunió que varen mantindre en juny d’enguany.

L’alcalde d’Oliva, David González, ha manifestat que, tot i que encara queden passos importants per superar, per primera vegada podem parlar amb garanties de l’inici del projecte del nou consultori de salut de Sant Francesc.

“Fins ara, ni tan sols s’havia cedit la parcel·la a la Generalitat tal com estableix la llei. És per això que al llarg d’esta legislatura, per part del govern municipal, s’han dut a terme moltíssimes gestions polítiques, combinades amb gestions administratives rigoroses. D’ara endavant, la Conselleria de Sanitat té la responsabilitat de fer possible el dit projecte, per a la qual cosa comptarà amb la màxima col·laboració de l’ajuntament d’Oliva”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here