Oliva aprova el Reglament de Participació Ciutadana

0
3163

El ple municipal de l’ajuntament d’Oliva, realitzat el 24 de febrer de 2022, va aprovar de forma unànime el Reglament de Participació Ciutadana del consistori, un document que regula els drets i deures dels processos participatius, i també de les entitats ciutadanes del municipi d’Oliva.

El regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà, ha remarcat la tasca de les associacions que han participat en les dinàmiques per elaborar aquest document, i també va agrair el suport per part dels representants polítics que van participar. «Aquest reglament és fruit del treball comú entre l’ajuntament i la ciutadania organitzada», va explicar el regidor Escrivà.

Oliva
Ajuntament d’Oliva.

El ple va coincidir en el fet que aquests són uns treballs que van començar en la legislatura anterior, i que ara s’han continuat donant veu a les associacions del municipi oliver i a la representació política.

«A l’Ajuntament d’Oliva, i sobretot al departament de Participació Ciutadana, celebrem tindre ja aprovat un reglament de Participació Ciutadana el qual s’ha aprovat de forma unànime. És un reglament que hem anat treballant des de fa molt de temps», ha assegurat el Regidor de Participació Ciutadana, Josep Escrivà.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí