Oliva ajorna els actes previstos per a aquest cap de setmana per l’increment de positius per COVID-19 a la comarca

0
536
Oliva
Ajuntament d'Oliva.

Les xifres de contagis a la comarca de la Safor han augmentat en els darrers dies, i s’ha situat al capdavant de les zones amb major incidència acumulada de tota la Comunitat Valenciana. Per aquesta raó la Regidoria de Salut Pública de l’ajuntament d’Oliva ha demanat a la ciutadania extremar les precaucions, tant en l’àmbit personal com en l’àmbit social, per a reduir els contactes i les reunions multitudinàries.

Davant aquestes consideracions del titular de Salut Pública, Miguel Monzonís, algunes regidories i àrees de govern d’Oliva ja han decidit suspendre els actes previstos per a les pròximes jornades, a l’espera de l’evolució de les xifres de contagis i de mesures que puga prendre el govern de la Generalitat.

És el cas de la Regidoria de Gent Gran, que dirigeix la vicealcaldessa Ana Morell, que ha decidit suspendre, de forma consensuada amb les juntes de les associacions de Jubilats i Pensionistes d’Oliva, el ball del pròxim dissabte i l’actuació teatral de la companyia ‘La Clèc’, prevista per a diumenge 28, al centre Polivalent.

Segons Morell, “davant l’increment de casos positius de covid-19, hem decidit suspendre els actes organitzats pel Departament de Gent Gran, i ho hem fet conjuntament amb l’associació de jubilats d’Oliva, en la reunió mantinguda aquesta mateixa vesprada”.

La Regidoria de Joventut, que dirigeix Anna Mena, també ha decidit cancel·lar les activitats previstes per a aquest divendres, dins del marc de les “Nits Bordes”, que conjuntament amb el Calaix Jove de la Mancomunitat havien organitzat. En aquest cas, l’edil de Joventut ha pres la decisió per criteris purament preventius, ja que ha recordat que “tots els actes que fem des de la Regidoria i des de l’ajuntament, sempre complixen les mesures sanitàries que ens imposen les autoritats”, ha assenyalat Mena.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here