Oliva adjudica el Pla Estratègic Municipal d’Habitatge


0
2012
Ajuntament d'Oliva.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat que el Pla Estratègic Municipal d’Habitatge inclourà la situació actual de l’habitatge al municipi, les propostes d’actuació d’urgència per a augmentar el parc públic, i actuacions i recursos de les administracions en matèria d’habitatge.

Des del Departament de Benestar Social, informen des del consistori, s’ha estat treballant en un Pla Estratègic Municipal d’Habitatge amb l’objectiu de facilitar un suport d’actuació municipal en matèria d’habitatge, tant en relació amb les situacions d’emergència immediates, com en la planificació estratègica a llarg termini.

Ajuntament d’Oliva.

Aquest document, que ha estat adjudicat al consultor Max Gigling i a l’empresa El Rogle Coop V, inclourà una triple perspectiva: analítica, amb una diagnosi de la problemàtica en matèria d’habitatge del municipi; estratègica, amb unes propostes i objectius establerts; i programàtica, amb una programació de les actuacions de l’ajuntament, indiquen les mateixes fonts.

“El Pla Estratègic d’Habitatge ve donat després de moltes reunions amb la Direcció General de Vivenda i Habitatge, amb la Direcció d’Emergència Habitacional i amb l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVHA). Tot per identificar la difícil situació d’Oliva respecte a l’habitatge social inexistent, els desnonaments per impagament o per ocupació il·legal i que hem anat solucionant cas a cas des de l’àrea de Benestar Social, amb ajornaments jurídics, mediació hipotecària i negociació amb fons d’inversió” ha assegurat Yolanda Balaguer.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here