Oliva acull una nova edició de la Fira de Fires amb programació festiva, cultural, gastronòmica i agrícola

0
1128
Oliva
Un dels moments de la roda de premsa.

L’ajuntament d’Oliva ha anunciat la programació de la nova edició de la Fira de Fires, que aglutina vuit zones dedicades a la gastronomia, als jocs infantils, a l’agricultura, a les atraccions, a la cultura, a la música i a les vesprades. La programació arrancarà el divendres, 17 de juny i conclourà el diumenge, 19 de juny.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha explicat que s’ha realitzat un gran treball per oferir una programació variada i apta per a tots els públics, amb l’objectiu que tota la ciutadania siga partícip de les festes. “A més, en aquesta Fira de Fires s’ha buscat potenciar i donar oportunitats a escriptors, autors, cantants, grups i associacions locals. «Volíem que aquesta edició fora un altaveu per a la gent del poble, on tots i totes tingueren el seu espai per promocionar els seus treballs, els seus productes o serveis», ha explicat Yolanda Navarro.

Per la seua part, l’alcaldessa d’Oliva ha assegurat que “des de l’Ajuntament d’Oliva s’ha buscat oferir una programació molt variada, on s’impliquen tots els sectors productius de la ciutat. Gràcies al treball de totes les associacions, empresaris i artistes, hem aconseguit que la Fira de Fires siga un esdeveniment més potent i divers”.

Des de les regidories implicades en l’organització s’ha pretés dinamitzar molts barris de la ciutat, i aconseguint que tot el passeig d’Oliva estiga cobert per paradetes, zones culturals, artesania, diversió i com no, agricultura.

Julio Llorca, regidor de Cultura, ha assegurat que la Fira comptarà amb estands oberts perquè els veïns i veïnes puguen gaudir de la cultura local i comarcal, de la mà d’autors, associacions i grups d’adults. “Hem volgut reforçar les fires amb aquest apartat cultural però també oferint grans esdeveniments per a xiquets i xiquetes», ha assegurat Julio Llorca.

Per la seua banda, Miquel Domènech, regidor d’Agricultura ha assegurat que aquesta fira també es presentarà el logo ‘El Rebost’, dedicada a productes de la terra d’Oliva. A més, al Mercat de la Terra es presentarà el Pla Estratègic d’Oliva que pretén marcar les línies de treball futures, amb la col·laboració de grans professionals del sector.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí