Oliva acull la V Jornada sobre la Fibromialfia el 26 de febrer

0
1950
Centre Polivalent.

El Departament de Salut Pública de l’ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb AFISA, Associació de Fibromiàlgia i Síndrome de Fatiga Crònica de la Safor, ha organitzat per al pròxim 26 de febrer la 5a edició del cicle de conferències al voltant de la malaltia.

Segons informen fonts municipals, en aquesta jornada de conferències es tractaran temes d’especial interés tant per a les persones que pateixen la malaltia com per a la societat en general, per tal de conéixer la seua realitat i aprendre a conviure amb ella.

Tal i com apunten des del consistori, la jornada d’enguany està oberta a totes les associacions, persones afectades, familiars, personal sanitari i professionals de la salut. La finalitat de la jornada persegueix un punt de trobada per donar a conéixer aquestes malalties i les seues conseqüències, tant en l’àmbit laboral, social i sanitari. Sense deixar de banda l’àmbit familiar.

El regidor de Salut ha volgut agrair “el treball que realitza el col·lectiu d’AFISA a Oliva per donar a conéixer aquesta malaltia, que afecta cada dia a més persones i fer-la visible davant de la societat”.

Per altra banda, Monzonís, també ha posat en valor la tasca de “les associacions de promoció de salut, ja que enguany més que mai, es posa en relleu la importància de la informació entorn de la salut pública així com l’empatia cap a totes les realitats”.

La jornada, per raons de seguretat davant la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, s’emetrà i es podrà seguir via Facebook de l’Ajuntament d’Oliva, a partir de les 16.30 hores en obert per a totes aquelles persones interessades.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí