Oliva acull la V Fira Internacional d’Art OlivArte 2021

0
559
Oliva
Un dels moments de la roda de premsa.

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, juntament amb Lidia Carrió i Isabelle Navarro de Vivart, de l’Associació per a la difusió i promoció de l’art i la cultura, han presentat la cinquena edició de la Fira Internacional d’Art denominada OlivArte, que tindrà lloc del 5 al 7 de novembre, al Centre Polivalent d’Oliva.

Aquesta fira, organitzada pel Departament de Cultura, Música i Biblioteques de l’ajuntament d’Oliva, l’Associació Vivart, i el grup OlivArte, acollirà artistes de totes les categories, que mostraran a les persones que la visiten els seus treballs, i tindrà a Victoria Cano com a artista convidada d’honor.

“Són tres dies que omplirem el Centre Polivalent de qualsevol classe d’art, amb l’objectiu de donar suport i visibilitat a artistes internacionals i nacionals, amb pocs recursos de promoció, però amb una gran creativitat i passió artística. A més, enguany tindrem una exposició extensa, tallers i activitats per a tot el públic i projeccions de diversos artistes” ha assegurat el regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca.

El divendres 5, a les 20.30 hores, tindrà lloc la inauguració, amb l’actuació de La Maria i la presència de la catedràtica Victoria Cano, que presentarà dissabte dia 6, a les 17 h, la seua representació artística en memòria a Francisco Brines.

Aquesta mostra es podrà visitar dissabte i diumenge, de 10 a 14 h i de 16.30 a 21 h, que disposarà de diverses projeccions i mostres visuals d’artistes i el curtmetratge de Vicent Riera. “Una fira amb aproximadament 20 artistes nacionals i internacionals, més la projecció d’obres d’altres artistes que no han pogut assistir, i l’exposició d’obres realitzades per xiquets i xiquetes”, ha assegurat Lidia Carrió.

Segons indiquen fonts municipals, l’objectiu principal d’aquesta fira és donar a conéixer artistes i intel·lectuals de totes les disciplines artístiques que, de primera mà i amb un tracte directe, obriran les portes del seu taller amb una xicoteta mostra dels seus treballs. A més, hi haurà diversos tallers per a xiquets i xiquetes, activitats de dansa i música i un espectacle de sessió fotogràfica que presenta tot el procés darrere de les càmeres.

Isabella Navarro, artista i creadora del cartell, ha explicat que amb el seu disseny ha volgut representar la visió de tots, amb la roda cromàtica que utilitzen els artistes com a color de l’ull, i el llibre representant una llàgrima en memòria a Francisco Brines, i representant també les obres dels llibres colgats de Victoria Cano.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí