Oliva acull el Taller Formatiu sobre gestió d’associacions de l’Aula Empresocial de la UV

0
350
Oliva
Un dels moments de la presentació.

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’ajuntament d’Oliva col·labora, amb la Universitat de València i la Diputació de València, per acollir un dels tallers formatius sobre gestió d’associacions del tercer cicle Provincial de Jornades sobre Emprenedoria Social dirigit a gerents i membres d’associacions.

El regidor de Participació Ciutadana de l’ajuntament d’Oliva, Josep Escrivà, fa una crida a la participació de totes les associacions de la Safor que tinguen interés de millorar en els processos de gestió de les seues obligacions, i valora positivament que aquest taller s’impartisca a Oliva, perquè apropa formació d’alta qualitat al ric teixit associatiu d’Oliva i rodalies. “A Oliva hi ha un ric teixit associatiu, que dia a dia treballa per posar en valor la nostra ciutat, cultura, patrimoni i les festes i tradicions del nostre municipi i enguany que la situació sanitària dificulta les activitats normals, és un bon any per aprofundir en la seua formació i especialització” ha afegit Josep Escrivà.

Tal com s’ha anunciat en la presentació del III Cicle de Jornades d’Emprenedoria Social de l’Aula Empresocial, el taller que s’impartirà a Oliva s’enfoca des d’una perspectiva pràctica, destinada a formar gerents no professionals de les associacions en la qüestió més rellevant de la gestió de les entitats associatives, en el relatiu a les responsabilitats i obligacions legals, comptables, fiscals i laborals, on es crida a participar a totes les associacions de la comarca.

Les jornades, segons apunten fonts municipals, estan previstes per a impartir-les de forma dual, de manera que puguen assistir presencialment els participants del territori, però que també que es puguen seguir de forma virtual per a aquelles persones que no poden assistir de forma presencial. L’assistència presencial està subjecta a les restriccions i recomanacions sanitàries de cada moment i amb l’aforament limitat. La forma telemàtica estarà oberta a totes les persones que s’inscriguen.

El taller es realitzarà en el Centre Polivalent d’Oliva i està previst per al dia 6 de maig de 2021. Tindrà una durada de 3,5 hores, en l’horari de 17 h a 20.30 h.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here