OHL es queda com a única aspirant a construir el futur Hospital d’Ontinyent per 25 milions d’euros

0
1303
Jorge Rodríguez i Ana Barceló, alcalde d'Ontinyent i consellera de Sanitat

Els sobres de les ofertes s’obriran el 28 de febrer de 2019; unes setmanes després que s’adjudiquen els treballs començarà l’obra, que tindrà un termini de 36 mesos per a la seua execució

La constructora OHL s’ha quedat com a única empresa que es presenta per construir el futur hospital d’Ontinyent. El que serà el primer hospital públic valencià construït en 10 anys. Així OHL ha presentat una oferta per 25,24 milions d’euros (més IVA), en un concurs en el que Sanitat va pressupostar fins 26,27 milions (més IVA) per tal d’executar el projecte.

OHL encara no és oficialment l’adjudicatària, encara que ja ha rebut el vistiplau de la mesa de contractació i ha sigut elevada a l’òrgan de contractació, sent l’única empresa que ha presentat formalment una oferta. Els sobres de les ofertes (sols OHL en aquest cas) s’obriran el 28 de febrer de 2019; unes setmanes després que s’adjudiquen els treballs començarà l’obra, que tindrà un termini de 36 mesos per a la seua execució.

Segons la documentació feta pública per la Generalitat Valenciana, el futur Hospital d’Ontinyent comptarà amb dues zones d’estacionament per a la ciutadania, amb al voltant de 250 places, i una altra per a la plantilla i els professionals del centre sanitari a un dels soterranis amb 120 places. L’Hospital tindrà 6 plantes, dos d’aquestes soterranis, una àrea de Maternitat enfocat al part humanitzat, 5 quiròfans i 80 llits, i un Hospital de dia Mèdic-Quirúrgic, entre altres serveis assistencials.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí