L’ocupació hotelera de Sagunt durant la Setmana Santa ha fregat el 100%

0
1714
Imatge de la processó del Divendres Sant de Sagunt

El dia de major afluència va ser el Divendres Sant, en el qual diversos allotjaments de Sagunt van completar la seua capacitat

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, ha realitzat un balanç de com han repercutit les festes de la Setmana Santa a Sagunt, referint-se al període comprés del 9 al 16 d’abril.

Antonino afirma que “l’ocupació hotelera de Sagunt durant la Setmana Santa ha fregat el 100% arribant a penjar el cartell de complet en diversos allotjaments de la ciutat, sent el Divendres Sant el dia de major afluència”. Respecte a les dades de turistes que durant la Setmana Santa han passat per les oficines de turisme, la regidora de Turisme asegura que “els que més passen són els turistes nacionals amb un 75% i un 25% de turistes internacionals; cal destacar que el nombre de turistes internacionals s’ha duplicat respecte a 2016, i que els turistes holandesos es perfilen entre les noves procedències”.

En l’àmbit estatal, els turistes madrilenys i valencians són els més nombrosos, seguits de catalans, aragonesos i bascos. Pel que fa a l’àmbit internacional, són els francesos i italians els que encapçalen les llistes de visites, seguits d’anglesos, holandesos i belgues.

Respecte a l’oferta turística cal ressaltar el servei de socorrisme en les platges, l’ampliació de l’horari de visites als monuments, l’oferta, per part de les empreses, de visites guiades al patrimoni, els actes del centenari de la siderúrgia, el mercat artesanal del passeig marítim i les festes de la Setmana Santa en els dos nuclis. Tot això, segons Natalia Antonino, indica que “la qualitat del producte turístic de la ciutat va millorant i va consolidant-se a poc a poc; cal continuar treballant en la mateixa línia per a aconseguir l’objectiu prioritari que és el 100% d’ocupació”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Las pernoctaciones en los hoteles de la Comunitat suben un 2% hasta mayo

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here