L’ocupació hotelera a Sagunt augmenta un 20% este estiu

CaixaBank - MyBox

0
980
Imatge de la platja del port de Sagunt.

Els visitants espanyols més actius són els de la Comunitat de Madrid, els internacionals provenen de Regne Unit i augmenta l’interès local

L’ocupació hotelera a Sagunt va augmentar un 20% este estiu. Així ho asseguren des de la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt que assenyalen l’important increment de visitants que han passat per les oficines de Turisme durant els mesos de juliol i agost del 2017, considerant un augment d’un 2’8% pel que fa a l’any anterior.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, destaca l’important increment de visitants i fa “un balanç molt positiu de la campanya estival i valore també l’increment quant a l’ocupació hotelera dels nostres allotjaments que supera el 20% pel que fa a altres exercicis”.

Antonino assegura que “ens trobem davant unes dades molt positives, ja que d’una banda es consolida la fidelitat d’alguns turistes a la nostra ciutat reforçada enguany per les activitats i iniciatives engegades per esta delegació i d’altra banda augmenten els visitants procedents d’altres comunitats i nacionalitats. Per tant, hem de seguir treballant en esta línia per posicionar Sagunt en el lloc destacat que li correspon”.

Els ciutadans que més han visitat Sagunt són els de la Comunitat de Madrid, els seguixen els de la Comunitat de Navarra i Galícia amb un augment considerable de visitants, mentre que els de la resta de comunitats es mantenen estables, “fet molt positiu que reflectix la fidelització dels turistes que decidixen repetir destinació i passar les seues vacances en els nostres dos nuclis de població principalment a l’agost”, assenyala la regidora.

Per part dels usuaris locals, s’ha de destacar un creixement del 13’8% pel que fa a anys anteriors. Antonino assegura que estos usuaris “confien en nosaltres i demanden més informació sobre la nostra oferta de patrimoni, a més d’informació sobre temes relacionats amb el transport, festes locals i d’altres localitats properes”.

Pel que fa als visitants internacionals, dada a la que des d’esta delegació li donen vital importància, destaquen un increment d’un 5’8% pel que fa al 2016. Els principals visitants internacionals són francesos, però destaca l’increment de visitants procedents de Regne Unit, Polònia i Rússia, l’increment dels quals ha sigut d’un 46%, 32% i 14% respectivament.

L’augment de visitants també implica un increment del 7% de demandes relacionades amb l’esport i la vida activa, com a rutes de senderisme, de ciclisme o de parcs naturals, situant-se en 49%, 15% i 17% respectivament. A més, des de la delegació fan un especial recalcament en l’increment del 16% en l’interès dels visitants per les nostres activitats culturals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here