L’ocupació hotelera frega el ple absolut a Sagunt durant el pont de maig

0
1338
Oficina de turisme de Sagunt

Les Tourist info han rebut un 49% més de visitants en total, un 54% més a Sagunt i un 20% al Port de Sagunt i destaca l’arribada de més del doble de turistes estrangers

La delegació de Turisme de l’Ajuntament de Sagunt ha recopilat dades sobre les visites que han rebut les Tourist info de la ciutat durant este pont de maig. Els resultats són satisfactoris per a Sagunt, ja que destaca un increment del 49% en les oficines de Turisme del municipi i el doble de visitants estrangers.

La regidora de Turisme, Natalia Antonino, destaca el balanç del pont de maig de “molt positiu quant a afluència turística en el nostre municipi. Les estadístiques reflectixen que Sagunt és una destinació ja consolidada a causa del treball que s’ha fet durant tot l’any, l’assistència a fires i paquets turístics que ens ajuden a reforçar eixa activitat tot l’any”. Quant a estadístiques, la regidora destaca que l’ocupació hotelera haja sigut d’un 87% a Sagunt i d’un 92% al Port de Sagunt, que el perfil del turista haja sigut un 80% en l’àmbit nacional i d’un 20% en l’àmbit internacional, és a dir, més del doble respecte a 2017 i que hi haja hagut un 50% més respecte a l’any anterior de demanda en les oficines de turisme.

Antonino assegura que Sagunt “és una ciutat viva, amb diferents escenaris que la fan incomparable i, per tant, cal destacar que Sagunt està en el mapa tant nacional com internacionalment i que cal continuar en este camí. Un clima boníssim, les nostres platges i el nostre festival de recreacions històriques han sigut una sèrie d’activitats que, en definitiva, han fet possible este bon resultat”.

Les estadístiques realitzades després del pont de maig, que enguany va comptar amb quatre dies, reflectixen un increment de visitants en totes les oficines de 49% respecte a 2017, destacant un augment en l’oficina de Sagunt del 54% i d’un 20% al Port de Sagunt. A més, també s’han tingut en compte les visites a la Casa dels Berenguer i a la Via del Pòrtic.

L’ocupació hotelera en estos dies ha aconseguit el 87% a Sagunt i el 92% al Port de Sagunt. Les dades arreplegades assenyalen, a més, que el turista nacional ha crescut un 80% i les procedències més notables són de la Comunitat Valenciana (35%), de Catalunya (18%) i locals (10%) a Sagunt; i de Madrid (44%), d’Aragó (15%), locals (13%) i de la Comunitat Valenciana (10%) al Port de Sagunt.

Una de les dades més rellevants és que el turista estranger creix un 20% enguany, que significa més del doble respecte al 2017. Aquells que s’han decidit per Sagunt com a destinació procedixen de França (20%), d’Itàlia (33%), de Portugal (15%), de Suïssa (4%) i d’EUA (4%); i pel Port de Sagunt de França (55%), de Regne Unit (39%), d’Alemanya (3%), Amèrica (3%).

Els nombres arreplegats en la Casa dels Berenguer indiquen que els visitants són 85% nacionals i 15% estrangers; i en la Via del Pòrtic són 98% nacionals i 2% estrangers. Quant a les demandes d’informació dels usuaris de les oficines de Turisme de la ciutat el més destacable ha sigut sobre activitats culturals, oci, informació local, gastronomia i servicis.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here