Les obres per a retirar la coberta d’amiant el CEIP Vicent Gironés d’Ontinyent començaran en dies

0
733
CEIP Vicent Gironés d'Ontinyent

Les obres que realitzarà la Conselleria d’Educació també inclouen la instal·lació d’un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica

Les obres de millora del CEIP Vicente Gironés que l’Ajuntament d’Ontinyent va demanar a la Conselleria d’Educació començaran la pròxima setmana coincidint amb les vacances de Nadal. Així ho anunciava ahir un equip de la Direcció Territorial de la Conselleria d’Educació que visitava el centre educatiu i es reunia amb la direcció d’aquest. Les actuacions, que compten amb un pressupost de 450.034 euros, inclouen la substitució de la coberta d’amiant per una de fibrociment, la instal•lació d’un ascensor i la renovació de la xarxa elèctrica.

D’aquesta manera, els tècnics de Conselleria traslladaven al centre la seua intenció de començar la retirada de la coberta d’amiant el pròxim dimarts dia 26, aprofitant que l’alumnat no té classe per les vacances de Nadal. Una vegada finalitzat aquesta primera intervenció es disposaran a continuar amb la instal•lació d’un ascensor que millorarà l’accessibilitat de l’edifici i la renovació per fases de tota la xarxa elèctrica.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava l’anunci com una molt bona notícia “perquè aquestes obres de millora, a més de ser una demanda del centre, són molt necessàries per a posar els centres públics en les millors condicions possibles i adaptar-los al segle XXI. Des del Govern d’Ontinyent volem estar al costat de l’educació i altre exemple d’açò són els 194.000 euros que l’Ajuntament destina al projecte de la coberta del CEIP Bonavista o les obres de millora energètica en el Martínez Valls que ja estén adjudicades i que es duran a terme gràcies a una subvenció de 130.000 euros de la Diputació de València” declarava el regidor.

Borrell també recordava que la passada setmana es va celebrar una reunió a la Conselleria d’Educació en la qual es van presentar les demandes dels centres educatius de la ciutat per al pla “Edificant” del Govern Valencià. En aquest encontre els representants de l’Ajuntament demanaven als responsables de la Conselleria la realització de diverses actuacions en els centres de la ciutat com són l’ampliació de l’aulari del CEIP Bonavista, reforma-adequació de l’IES L’Estació, i el Conservatori entre d’altres demandes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here