Les obres del parc arqueològic de Sagunt s’allargaran durant 6 mesos més

0
842
Les obres del parc arqueològic de Sagunt estan paralitzades

La Junta de Govern Local ha atorgat estecontracte d’obres a l’empresa Levantina Ingeniería Construcción S.L. per un total de 264.163 euros

Malgrat que la intenció de l’Ajuntament de Sagunt era poder acabar les obres encara este any 2017, la intervenció al Parc Arqueològic dels carrers Horts s’allargarà 6 mesos més. Així s’ha informat després que la Junta de Govern Local haja adjudicat a l’empresa Levantina Ingeniería Construcción S.L. la finalització de les obres que s’han adjudicat per un valor de 264.163 euros per acabar la meitat pendent.

El projecte és el d’una plaça pública que, d’una banda, tinga espais per a la visita de les restes arqueològic posant-los així en valor i, per un altre, que tinga zones verdes per a l’aprofitament de veïns i visitants, incloent un jardí vertical. Este projecte va quedar paralitzat per causes imputables a l’empresa a la qual es van adjudicar les obres i per este motiu el govern municipal ha resolt el contracte amb la mateixa i ha realitzat una nova adjudicació per a acabar-les.

En paraules de Pepe Gil, delegat de Contractació i de Manteniment: “Les obres consisteixen bàsicament a acabar el que està per acabar: el jardí vertical, dotar de baranes, il·luminació i la jardineria i els jocs infantils que van allí”, i explicava que “l’empresa podrà començar amb les obres una vegada signe el contracte, que estarà disponible en breu”.

Gil també ha expressat que “m’agradaria que en tres setmanes pogueren començar les obres”, afegint que “ha estat complicat, perquè cal coordinar l’eixida de l’empresa que està en aquest moment i l’entrada de la qual les acabarà”.

Inicialment, el projecte se li va adjudicar a l’empresa Construcciones Plaza Hermanos Becker 2011 S.L., que va presentar una oferta amb un pressupost de 320.000 euros a la proposta de licitació de l’Ajuntament, que era de 500.000. No obstant açò, l’empresa va acabar anunciant la paralització de les obres per falta de pressupost a causa que havien calculat malament el cost de la intervenció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here