Oberta la matrícula a la Universitat Sènior de la Safor

0
381
Gandia
Un dels moments de la presentació.

Ja està oberta la matrícula per al curs 2019 – 2020 de la Universitat Sènior de la Safor, organitzada des del Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València i impartida a la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, en l’avinguda de la República Argentina, 28 de Gandia.

La Universitat Sènior està dirigida a persones de més de 55 anys i s’imparteix dimarts i dijous per la vesprada, des del 10 de setembre fins el 19 de maig; el preu de la matrícula anual és de 90 euros i inclou cursos monogràfics el dimarts i programació cultural el dijous. La matrícula pot fer-se per internet, a través de la web gandia.upv.es i de forma presencial en la seu de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, dimarts i dijous de 9 a 13 h.

Els cursos monogràfics previstos són: ‘Ràdio i Televisió en Internet’; ‘Audicions comentades; de l’òpera a la música de cinema’; ‘La costa mediterrània enfront dels escenaris de canvi climàtic: la gestió constanera’; ‘Contaminació marina’; ‘Introducció a les aplicacions interactives i immersives de realitat virtual i augmentada’; estan impartits per personal científic i docent de primera línia, com el músic Telmo Gadea o els investigadors Miguel Rodilla, Silvia Falco, Jaime Lloret i Fernando Boronat.

Les activitats de dijous inclouen programació cultural, activitats científiques i visites guiades, a càrrec de professionals de reconegut prestigi.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here