Obert el termini per presentar candidatures per ser Reina de la Fira de Xàtiva 2019

0
735
Imatge de la presentació de la Reina de la Fira de Xàtiva 2018

El jurat, presidit per l’alcalde de Xàtiva, entrevistarà a les candidates i elegirà a la guanyadora el 18 de juny

Aquest dimecres 15 de maig s’ha obert el termini per presentar candidatures per ser la Reina de la Fira d’Agost 2019 de Xàtiva, un termini que conclourà (inclòs) el 12 de juny).

Els requisits per poder optar al càrrec fester són ser majors de 18 anys, tenir residència habitual o estar empadronada a Xàtiva i prsentar un escrit de sol·licitud en el que apareguen els noms, cognoms i CIF de la Reina i de la Cort d’Honor de la candidata (composta per 4 dones i 5 homes acompanyants i que hauran de regir-se per aquestes mateixes bases).

Es destaca que no s’exigeix titulació acadèmica ni cap altra circumstància que condicione
la igualtat d’oportunitats de les dones de Xàtiva per a optar al càrrec de Reina.

L’Ajuntament de Xàtiva aportarà una ajuda econòmica de 2.000,00 euros a
la Reina de la Fira i d’1.000,00 euros a cadascuna de les dames, ajudes que seran fiscalitzades.

El jurat que trie a la futura Reina de la Fira de Xàtiva estarà presidit per l’alcalde Roger Cerdà (o el regidor en qui delegue), els portaveus dels grups polítics a l’Ajuntament o el regidor en qui deleguen, la Reina de la Fira 2018, dos representants d’entitats locals de lliure designació per part de la Regidoria de Fira, el responsable de Protocol de l’Ajuntament de Xàtiva o persona en qui delegue i el director de l’Àrea Cultural.

El jurat es reunirà el 18 de juny de 2019, per tal d’entrevistar a les candidates i de procedir a l’elecció de la Reina de la Fira de 2019. Posteriorment a l’elecció, es farà la recepció de la Reina de la Fira per la Corporació Municipal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here