Obert el termini per a participar del programa de les escoles esportives d’Alzira

0
1342

L’Ajuntament d’Alzira ha comunicat que es troba obert el termini per a participar de les activitats que oferixen les escoles esportives programades per al curs 2019-2020.

Donada la importància de practicar esport des de menuts este programa dona la possibilitat de realitzar activitats d’iniciació que intenten ampliar les qualitats motrius que fugen d’una especialització primerenca i a més oferixen activitats poliesportives i recreatives d’acord amb les necessitats de les més menudes i menuts.

Les inscripcions poden realitzar-se en les diverses entitats esportives que participen en este programa d’escoles esportives i que són:

Atletisme, bàsquet, escacs, frontenis, futbol, futbol sala, futbol femení i masculí, gimnàstica rítmica, handbol, halterofília, judo, karate, bici de muntanya. ciclocròs i carretera, natació, pàdel, patin wheeling, pilota valenciana, rugbi, taekwondo, tenis, tenis i pàdel, tenis taula, tir esportiu i volei.

Es poden aconseguir els formularis d’inscripció en les entitats esportives o en la delegació d’Esports de l’Ajuntament al carrer Rambla.

El regidor d’Esports, Fernando Pascual, anima les xiquetes i xiquets a participar de qualsevol de les alternatives que s’oferixen, ja que “l’exercici afavorix el creixement sa, tant físic com emocional”, ha assenyalat el regidor, per a qui el més important és que “la xiqueta o el xiquet trie el que més disfrute de les moltes alternatives, així com que els pares aconseguisquen captar les necessitats de les seues filles i fills i els motiven a mantindre’s en moviment, mental o físic, per tal de disminuir el sedentarisme fent-los vore que hi ha temps per a tot”.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here