Obert el termini de presentació d’ofertes per a les obres d’ampliació de l’IES Josep de Ribera de Xàtiva

0
868
IES Josep de Ribera de Xàtiva.

Es tracta del projecte més avançat pel que fa al Pla Edificant a Xàtiva i compta amb un pressupost de 1,18 milions d’euros

La Plataforma de Contractació del Sector Públic ha publicat al seu portal el contracte d’obres per a l’ampliació del nou aulari i reforma de banys i cafeteria de l’Institut Josep de Ribera de Xàtiva, un projecte emmarcat en el Pla Edificant i amb un pressupost de 1.182.236 euros. Les ofertes es poden presentar fins al proper 24 de maig.

Aquestes obres d’ampliació són l’actuació més avançada dintre del Pla Edificant dels propers anys, i figuren al Pla Director d’Inversions 2021-2023 de la ciutat. Una vegada redactat el projecte d’execució, el següent pas és ara la licitació de les obres corresponents, la memòria de la qual serà revisada i conformada per l’oficina tècnica municipal.

L’Ajuntament ja va demanar a la Conselleria d’Educació la delegació de competències per tal d’impulsar una sèrie de millores educatives en aquest centre, i la Conselleria va fer efectiva aquesta delegació mitjançant una resolució signada pel propi conseller.

Les obres consistiran en la construcció d’un aulari de tres plantes amb sis aules grans, tres aules menudes, serveis i una ampliació de l’actual cafeteria de l’institut. L’edifici comptarà amb 787 metres quadrats, amb dos accessos des de l’exterior i connectarà amb la resta del complexe per la seua planta superior.

«Avancem de forma decidida en l’execució del Pla Edificant a Xàtiva, ara amb l’ampliació de l’institut Josep de Ribera, que ja ha eixit a licitació i que possibilitarà que en breu seleccionem l’empresa constructora que portarà a terme aquesta important obra», ha manifestat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, qui ha expressat que això «garanteix l’inici de les obres en un termini relativament curt i el compromís d’aquest ajuntament amb la millora dels centres educatius de la nostra ciutat, amb l’ajuda de la Generalitat Valenciana».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí