La número 2 de l’Ajuntament de Sagunt deixarà el consistori per centrar-se com a diputada

0
776
Quico Fernàndez i Teresa Garcia, en una imatge recent de Sagunt

Teresa Garcia ha compatibilitzat dos anys com a tinent d’alcalde de Sagunt amb la seua funció com a diputada per Compromís a les Corts Valencianes

Teresa Garcia, qui passa per ser número 2 de l’Ajuntament de Sagunt i mà dreta de l’alcalde Quico Fernàndez, ha anunciat que deixarà la seua acta de regidora per centrar-se en la seua funció de diputada autonòmica per Compromís a les Corts Valencianes. Garcia deixarà així les seues responsabilitats com a primera tinent d’alcalde, delegada de Medi ambient i Presidència, fent-se efectiva la renúncia en els pròxims mesos; el seu lloc al ple municipal serà ocupat per Enric Ariño.

L’encara regidora per la coalició nacionalista va començar la seua carrera política com a regidora del Bloc en 2007, renovant l’acta en 2011 i 2015 amb Compromís, sempres com a número 2 de Fernàndez, que en esta última legislatura ja va aconseguir l’alcaldia. Però també en esta última legislatura va aconseguir un escó de diputada a les Corts Valencianes, càrrec que ha compatibilitzat durant dos anys.

“Aquesta era una renúncia prevista des de l’inici de la legislatura per la seua condició de diputada, però el treball de Teresa García era imprescindible”, ha indicat l’alcalde de Sagunt. Cal recordar que García ha anat delegant part de les funcions assumides inicialment com la d’Hisenda, responsabilitat ma bla qual va aconseguir l’aprovació d’uns pressupostos, fet que no s’aconseguia des de 2009.

La regidora nacionalista considera que ara és el moment idoni per a renunciar a la seua acta “perquè aquesta ciutat ha canviat la seua cara, després d’anys deprimida i aletargada ha començat a despertar i ja ha començat a viure la seua projecció a l’exterior per a convertir-se en un referent a el País Valencià”. A més, García considera que el rodatge de l’equip de govern ja està complet i s’ha aconseguit una estabilitat en el govern municipal -especialment amb la incorporació del PSPV– que li permetrà desvincular-se del mateix amb el repartiment de delegacions que s’ha anat fent; no obstant també ha volgut destacar que seguirà treballant per a la millora del futur de la capital del Camp de Morvedre.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Policia Local de Sagunt disposa d'una nova unitat d'atestats

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here