Noves adhesions al fòrum del Pacte Territorial Costera-Canal

0
2511
Imatge de l'acte celebrat a Énguera

Esta setmana s’han fet reunions amb associacions de comerciants, empreses turístiques, etnològiques, d’agricultura ecològica i col·lectius de restauració i allotjament

L’Alcúdia de Crespins i Énguera van acollir esta setmana les reunions amb les empreses, associacions, empreses turístiques, col·lectius de restauració i allotjament, etnològiques i d’agricultura ecològica, entre altres. A la reunió, que va tindre lloc en l’Alcúdia de Crespins, van assistir representants de les localitats de Cerdà, Montesa, Llanera de Ranes, Torrella, Rotglà i Corberà, Vallés i La Granja de la Costera. Per la seua banda, a Énguera, els assistents van ser les recents localitats adherides al Pacte, Bicorb, Xella, Navarrés, Anna i Estubeny, a més d’Énguera, Quesa i Bolbait.

Amb una elevada participació en les dos reunions, gran part dels assistents es van adherir a participar en el Fòrum de Participació. Este fòrum servirà per a conéixer la problemàtica d’ocupació en el nostre territori, així com sol·licitar informació de primera mà que servisca per a realitzar el diagnòstic de la situació d’ocupació de les dos comarques i analitzar les propostes presentades per a desenvolupar el projecte de turisme rural.

Igual que en reunions anteriors, tots ells van destacar la necessitat de continuïtat del projecte, ja que, «de la cooperació i col·laboració entre institucions, col·lectius i associacions, es pretén aprofitar les oportunitats que ens oferix el nostre territori, fent especial insistència en detectar nínxols de producte, fomentar als emprenedors i incrementar la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits».

Durant el mes de juliol estan programades més visites territorials en les localitats de les dos comarques, concloent en el mes de setembre amb l’última. De la sinergia de totes elles, es pretén trobar fórmules que ajuden a millorar les polítiques d’ocupació i fer-les el més personalitzades possibles.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here