Nous actes vandàlics al Monestir de Simat la Valldigna

0
774
Simat de la Valldigna
Actes vandàlics al Monestir de Simat la Valldigna.

El Monestir de la Valldigna, situat en Simat de la Valldigna, ha estat objecte d’un acte vandàlic en les últimes hores, segons informen fonts municipals. En concret, s’ha fet un forat en el mur de Llevant per on han pogut entrar els desaprensius.

La Policia Local ha fet les corresponents diligències dels fets i està investigant les presumptes persones que han ocasionat esta destrossa.

«Cal dir que els delictes contra el patrimoni històric i artístic estan penats per la normativa en vigor. Els danys, tot i no estar encara quantificats, són considerables, ja que corresponen a una de les zones més antigues del recinte monacal», apunten les mateixes fonts.

Per a l’alcalde de Simat, Víctor Mansanet, aquests actes «suposen un atemptat contra el nostre patrimoni cultural i constaten la incultura i l’incivisme de les persones que els perpetren».

En l’actualitat està tancat al públic, ja que estan realitzant-se unes obres de conservació i restauració de l’edifici localitzades en el campanar i algun arc gòtic de mitja punta.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí