El nou president d’ADEXA, Diego Fuentes, visita a l’alcalde de Xàtiva

0
1321

Roger Cerdà: “és fonamental anar de la mà d’Adexa per rellançar l’economia de Xàtiva, per una major ocupació i per millorarr la situació de les empreses”

El nou president de l’Associació d’Empresaris de Xàtiva i La Costera, Adexa, Diego Fuentes, ha visitat l’Ajuntament de Xàtiva per tal de presentar-se a l’alcalde, Roger Cerdà. El nou president de l’associació empresarial ha acudit a l’encontre amb el president de la secció d’Automoció, Jorge Sánchez, qui manté el seu càrrec en Adexa. Durant la breu entrevista, els dirigents empresarials han canviat impressions amb el primer edil sobre els projectes per a aquest nou mandat, així com la línia de col·laboració entre ambdues institucions.

L’alcalde ha valorat positivament aquesta reunió, ja que, segons Cerdà, “amb l’arribada de Diego Fuentes al càrrec de president, Adexa obri una nova etapa de treball. He pogut comprovar de primera mà que Diego arriba a aquesta responsabilitat carregat d’il·lusió i amb empenta, amb nous projectes al mateix temps que conscient dels reptes que l’empresariat de la ciutat té per davant. Per la nostra part, li he transmés el màxim suport per part de l’equip de govern. És fonamental anar de la mà per intensificar l’activitat conjunta i treballar amb constància i de manera rigorosa i eficaç pel rellançament econòmic de la ciutat, per una major ocupació i per la millora de la situació de les empreses de Xàtiva. En eixe camí, anem a trobar-nos sempre”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí