Nou positiu per COVID-19 al govern municipal de Sagunt

0
1058
Javier Raro, regidor de Sagunt.

El regidor d’Esports, Contractació i Mobilitat Urbana, Javier Raro dóna positiu en coronavirus

El regidor d’Esports, Contractació i Mobilitat Urbana, Javier Raro, ha donat positiu en coronavirus al realitzar-se la prova PCR en les últimes hores. Després de ser coneixedor que un dels seus contactes estrets durant l’última setmana havia donat positiu en la Covid-19, i presentar lleugers símptomes, es va posar en contacte amb Sanitat, la qual ha acabat diagnosticant la covid-19.

Es tracta d’un nou cas de positiu per aquesta malaltia després de que l’alcalde de la ciutat, Darío Moreno, també haguera estat contagiat i haguera passat 26 dies en quarantena.

Javier Raro, que després d’unes xicotetes vacances tenia previst reincorporar-se a l’Ajuntament este dilluns, haurà de mantindre’s aïllat en el seu domicili i guardar repòs relatiu, seguint les indicacions del seu metge de capçalera. El regidor ha indicat que, pel fet que la setmana passada estava fóra de la localitat, no hi ha possibilitat de contagis a l’entorn del consistori, ja que cap treballador municipal o membre de la corporació ha estat en contacte amb ell durant els últims dies, reduint-se estos contactes a l’entorn familiar i social. Sobre estos contactes, el regidor ha indicat que ja s’ha activat el protocol per a detectar-los i que es posen a la disposició de Salut Pública.

El regidor d’Esports, Contractació i Mobilitat Urbana ha declarat que es troba cansat i amb febre, però que «em van fer proves que descarten alguna altra malaltia, per la qual cosa mantindré repòs els primers dies i prendré la medicació indicada per a contindre la febre». Posteriorment, el regidor teletreballarà des de casa, ja que «amb l’arribada de setembre torna la màxima activitat a l’Ajuntament i també es posen en marxa totes les activitats esportives, per la qual cosa, malgrat les circumstàncies, tractaré de complir amb el treball que s’aveïna», conclou Javier Raro.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here