Nombrosos municipis de les comarques suspenen les classes davant els efectes de la pluja torrencial

0
830
El riu Clariano s'ha arribat a desbordar
El riu Clariano s’ha arribat a desbordar

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat la suspensió de les classes a tots els centres educatius de la ciutat este dilluns 19 de desembre «davant les intense i prolongades pluges de les últimes hores». La suspensió afecta a tots els centres d’Infantil i Primària, ESO i Batxillerat, universitat i EPA, i també a la resta de centres docents, com el Conservatori de música, i els d’educació especial, centres de dia i ocupacionals.

Encara que Ontinyent ha estat una de les localitats més afectades pel temporal han estat nombroses les localitats que han anunciat el tancament dels centres educatius com Benigànim, Albaida, l’Alcúdia de Crespins, el Ràfol de Salem, la Font de la Figuera, Fontanars dels Alforins, l’Olleria, Castelló de Rugat, Llutxent, Aielo de Malferit, el Genovés i Quatretonda.

A més a més la pluja també ha obligat a tancar centres concrets com l’IEE Énguera i l’IES Francesc Gil de Canals.

Des de Xàtiva l’alcalde Roger Cerdà ha informat de que es mantenen les classes per a este dilluns, malgrat haver classes inundades al centres Taquígraf Martí, Attilio Bruschetti i Martínez Bellver. Cerdà afirma que la situació está «controlada» a les escoles».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí