Noel Gandia i Julia Morales guanyen el 13é Concurs de Postals Nadalenques d’Ontinyent

0
830
Imatge de tots els finalistes del concurs
Imatge de tots els finalistes del concurs

Comerç In i Caixa Ontinyent han lliurat els premis del 13é Concurs de Postals de Nadal organitzat en col·laboració amb l’ajuntament. Els alumnes guanyadors van ser Noel Gandia Tomàs del col·legi La Concepció i Julia Morales Montés del col·legi Martínez Valls, als qui se’ls va fer entrega d’un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125 euros per a cadascun dels premiats. A més a més, els col·legis als quals pertanyen les postals dels 2 guanyadors, és a dir La Concepció i Martínez Valls, van ser obsequiats amb 300 euros per a material escolar.

Enguany es va concedir també un accésit a l’originalitat a Daniela Muñoz Pérez del col·legi Pureza de Maria i cadascu dels autors de les 50 obres finalistes també van obtindre un regal.

En l’edició d’enguany ha hagut un total de 615 dibuixos presentats pels estudiants de 5è i 6è de Primària dels 11 col·legis de la nostra ciutat. Del 21 de desembre al 6 de gener, les 50 postals finalistes estaran exposades en els comerços i serveis In.

A banda, tots els xiquets i veïns de la localitat també tindran l’oportunitat de guanyar el seu propi regal de Nadal visitant els establiments associats. Una bicicleta pot ser per a ells emplenant uns fullets que trobaran als comerços i serveis In, i que també han sigut repartits als col·legis d’Ontinyent. Hauran d’omplir, al costat del nom de l’autor, el nom d’almenys 10 comerços o serveis In on s’exposen cadascuna de les postals finalistes del concurs. Les paperetes emplenades es depositaran a les urnes corresponents situades en les oficines de Comerç In, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i el Mercat Municipal, i posteriorment es realitzarà el sorteig entre totes les participacions rebudes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí