Noel Gandia i Julia Morales guanyen el 13é Concurs de Postals Nadalenques d’Ontinyent

0
497
Imatge de tots els finalistes del concurs
Imatge de tots els finalistes del concurs

Comerç In i Caixa Ontinyent han lliurat els premis del 13é Concurs de Postals de Nadal organitzat en col·laboració amb l’ajuntament. Els alumnes guanyadors van ser Noel Gandia Tomàs del col·legi La Concepció i Julia Morales Montés del col·legi Martínez Valls, als qui se’ls va fer entrega d’un MP4 i una llibreta de Caixa Ontinyent amb 125 euros per a cadascun dels premiats. A més a més, els col·legis als quals pertanyen les postals dels 2 guanyadors, és a dir La Concepció i Martínez Valls, van ser obsequiats amb 300 euros per a material escolar.

Enguany es va concedir també un accésit a l’originalitat a Daniela Muñoz Pérez del col·legi Pureza de Maria i cadascu dels autors de les 50 obres finalistes també van obtindre un regal.

En l’edició d’enguany ha hagut un total de 615 dibuixos presentats pels estudiants de 5è i 6è de Primària dels 11 col·legis de la nostra ciutat. Del 21 de desembre al 6 de gener, les 50 postals finalistes estaran exposades en els comerços i serveis In.

A banda, tots els xiquets i veïns de la localitat també tindran l’oportunitat de guanyar el seu propi regal de Nadal visitant els establiments associats. Una bicicleta pot ser per a ells emplenant uns fullets que trobaran als comerços i serveis In, i que també han sigut repartits als col·legis d’Ontinyent. Hauran d’omplir, al costat del nom de l’autor, el nom d’almenys 10 comerços o serveis In on s’exposen cadascuna de les postals finalistes del concurs. Les paperetes emplenades es depositaran a les urnes corresponents situades en les oficines de Comerç In, el Centre Cultural Caixa Ontinyent i el Mercat Municipal, i posteriorment es realitzarà el sorteig entre totes les participacions rebudes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Pobla del Duc celebra este cap de setmana la seua 10a Fira Comercial

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here