Nit del Foc en Les Arts: Visita guiada, recital i còctel

0
1259

El públic podrà contemplar l’espectacle de focs artificials des del balcó de l’edifici

El Palau de les Arts programa per seté any consecutiu la Nit del Foc a les Arts, una proposta completa que permet al visitant descobrir l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava, gaudir d’un selecte recital, degustar un piscolabis i contemplar els castells de focs artificials a 17 metres d’altura.

Les Arts obri les seues portes la Nit del Foc a les 22.30 hores, hora en què el personal de visites guiades rebrà els assistents per a iniciar la seua estada al teatre. L’activitat comença a les 23.30 hores amb un recital a l’Aula Magistral, on els artistes del Centre Plácido Domingo interpretaran duets d’òpera.

A continuació, els visitants faran un recorregut de 30 minuts pels espais més emblemàtics de les Arts, que conclourà al Vestíbul Principal, amb vista a la Ciutat de les Arts i les Ciències, on se servirà un càtering. Posteriorment, el públic podrà accedir a la balconada de l’edifici per a gaudir de l’espectacle de focs artificials.

L’entrada per a viure aquesta nit de falles al Palau de les Arts té un preu de 49 euros, 45 per als abonats de la temporada.

Enguany, s’ofereixen també localitats per 30 euros, 26 per als abonats, que permeten assistir directament a les 0.30 h al còctel i veure l’espectacle de focs artificials des de les terrasses.Els interessats poden efectuar les seues compres en la pàgina web: www.lesarts.com/palaudelesarts/visitas-guiadas, així com en el telèfon
672062523. Per a més informació poden dirigir-se a l’adreça electrònica: visitalesarts@dtaocioyturismo.com.

Per a vore les notícies destacades del dia, fes clic ací.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí