Nit d’albaes i el documental ‘Almansa 1707’, per commemorar el 9 d’Octubre a Agullent

0
793
Agullent oferirà activitats de dijous a diumenge
Agullent oferirà activitats de dijous a diumenge

L’Ajuntament d’Agullent ha organitzat diverses activitats per a commemorar el 9 d’Octubre. La programació especial comença aquest dijous 6 d’octubre a les 15:30 hores amb la celebració per part del CEIP Sant Vicent Ferrer i l’Escola Infantil la Jordana d’un correllengua. Per la vesprada del dijous tindrà lloc l’entrega dels premis als millor expedients acadèmics que atorga la regidoria d’Educació (19,30h) i a les 20h està programada la projecció del documental ‘Almansa 1707: de la revolta a la repressió’ a l’Auditori municipal. Un documental de 55 minuts que aborda el fet històric de la batalla d’Almansa, els antecedents i les seues conseqüències.

Les activitats en motiu del 9 d’octubre continuaran el divendres 7 d’octubre de vesprada a la biblioteca municipal amb un parell de tallers d’animació lectora. El dissabte 8 d’octubre tindrà lloc una Nit d’albaes i danses que eixirà a les 22,30h de la plaça Major, i anirà recorrent diferents carrers d’Agullent.

El diumenge 9 d’Octubre, i com ja ve essent tradicional, la regidoria de Cultura ha organitzat un taller perquè els xiquets confeccionen dolços de massapà i xocolata, mentre coneixen la història de la diada. El taller de la Mocadorà començarà a les 10 del matí i es farà a les instal·lacions de la sala multiusos fins les 13 hores, en diferents horaris segons edats. A les 11h al passeig de la Font Jordana tindrà lloc una partida de pilota, i la celebració del 9 d’octubre es clourà amb un passacarrer de l’Agrupació Musical d’Agullent i una mascletada al voltant de les 13,30 hores

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí