Nico Calabuig s’imposa amb un 75% en les primàries i serà el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Ontinyent

0
1172
Nico Calabuig ha acoseguit un suport abrumador en les primàries de Compromís a Ontinyent

Calabuig s’ha imposat a l’altre aspirant, el regidor de Compromís a l’ajuntament, Vicent Xavier Vila, quie ha aconseguit un 22% dels suports

Aquest diumenge Nico Calabuig va aconseguir una majoria abrumadora en les pimàries celebrades per Compromís a Ontinyent per escollir el candidat a l’alcaldia de la ciutat. Així Calabuig va aconseguir un 74,87% dels suports (447 vots), mentre el seu rival, l’actual regidor Vicent Xavier Vila, es va quedar en un 22,61% (135 vots); Vila que també aspirava a un lloc en la llista electoral si no guanyava el cap de cartell, ha quedat al lloc 12é, allunyat dels llocs d’eixida, i al qual ha renunciat ja, segons ha manifestat.

En el procés local acabat diumenge va comptar amb un total de 598 vots (el 73,7% de participació del cens de Compromís a Ontinyent, d810 en total), dels quals també es van produir 15 vots en blanc.

Pel que fa a les primàries per confeccionar la resta de la candidatura municipal es van produir un total de 538 vots (64% de participació) i el resultat dels vots va ser el següent:

1. Nico Calabuig
2. Paloma Alberola
3. Miquel Àngel Múrcia
4. Natxo Mollà
5. M. Àngels Moreno
6. Maria Valls
7. Lídia Chàfer
8. Pep Alfonso
9. Gonzalo Borredà
10. Sara Alberca
11. Sergi Sempere
12. Vicent Xavier Vila
13. Tono Calabuig
14. Josep Vicent Belda

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí