Nico Calabuig, elegit candidat de Compromís a l’alcaldia d’Ontinyent

0
673
NIco Calabuig.

L’actual portaveu valencianista a l’Ajuntament i únic candidat a encapçalar la candidatura a les eleccions municipals de 2023 s’ha mostrat «agraït i il·lusionat amb l’objectiu de governar escoltant més, prioritzant els recursos en les necessitats reals de la ciutadania, i guanyar el progrés present i futur de la ciutat»

Aquest passat divendres, l’Assemblea Local de Compromís per Ontinyent escollia per unanimitat a Nicolau Calabuig i Serna com a candidat a l’alcaldia d’Ontinyent en representació de la formació valencianista, d’esquerres i ecologista per a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Calabuig va presentar l’única candidatura a l’Alcaldia durant el termini d’una setmana obert per a aquesta finalitat. En l’assemblea també es va aprovar per unanimitat l’itinerari per a l’elecció de les persones que conformaran la candidatura a través d’una llista de consens, que s’anirà desenvolupant en els pròxims mesos, i que serà refrendada per l’Assemblea.

Nico Calabuig és Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració Pública, i Màster en Professorat d’Educació Secundària. Actualment, a més d’exercir com a regidor i portaveu municipal del seu grup polític a l’Ajuntament d’Ontinyent, treballa com a assessor de polítiques municipals a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies nomenat pel grup Compromís, i forma part de l’Executiva Nacional del seu partit, Més-Compromís.

En paraules del candidat a l’alcaldia d’Ontinyent i actual portaveu municipal de Compromís a l’Ajuntament, Nico Calabuig, «abans que res vull agrair el suport unànime rebut pels meus companys i companyes en un dia tan important. Crec que el col·lectiu està content amb el treball en equip que hem estat fent aquests últims anys i el fet que s’haja presentat una única candidatura és una mostra de cohesió i unitat per a continuar endavant la tasca que vam iniciar en 2019, però fer-ho amb més força des del pròxim govern municipal».

«Els pròxims mesos implicaran un treball intens per a donar forma des del consens i l’acord col·lectiu a la llista de Compromís per Ontinyent per a les pròximes eleccions municipals. L’elecció per unanimitat del mètode d’elaboració de la llista per consens és el primer pas d’un procés il·lusionant de reunions i trobades per a consolidar i conformar un grup de persones compromeses, amb ganes de treballar per Ontinyent cada dia, i de guanyar el futur de la ciutat canviant aquelles coses que no s’estan fent bé. Necessitem tornar a obrir les portes de l’Ajuntament, millorar en participació ciutadana i escolta activa al teixit social, veïnal i associatiu. Cal aclarir les prioritats reals en els diferents àmbits de l’acció de govern, en l’adequada gestió dels recursos públics per destinar-los allà on més falta fan, entre moltes altres qüestions», apuntava Calabuig.

El candidat a l’alcaldia subratllava que «com sempre hem dit, aquest és un projecte obert, plural i col·lectiu. A partir d’ara continuarem eixe camí per a oferir a la ciutadania d’Ontinyent una llista amb gent que inspire il·lusió. Farem la millor llista possible per a aquestes eleccions. Hi ha un gran talent a la nostra ciutat, i moltes persones implicades en diferents àmbits. El nostre objectiu és continuar creixent, sumant persones, i representar com cal a les ontinyentines i ontinyentins. Volem governar, abordar amb serietat les necessitats quotidianes de la gent i construir un Ontinyent de progrés en el present i esperança en el futur».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí