Negociacions trencades a Benigànim entre PSPV i Compromís i els socialistes comencen a governar en solitari

0
644
Els regidors de PSPV i Compromís junts després de la investidura d'Amparo Canals

Mentre hi ha acord en el programa de govern les diferències es troben en el repartiment de delegacions, encara que el trencament no es considera definitives

El que anava a ser el primer govern en coalició de la història de la democràcia a Benigànim entre PSPV i Compromís de moment està sent el primer govern en minoria dels socialistes. Així es produeix després de que s’hagen trencat les negociacions entre les dues formacions per a l’estructuració de govern i repartiment de càrrecs, malgrat tindre un pacte de govern que sí va permetre la investidura com a alcaldessa d’Amparo Canals.

D’esta forma, després d’arribar a un acord sobre el «què», el programa de govern, el problema ha sigut el «qui», el repartiment de regidories. D’esta forma des del PSPV s’ha optat per iniciar el govern en solitari i en minoria amb la designació de delegacions que ha fet l’alcaldessa Canals.

Malgrat la situació actual de trencament cap de les dues formacions ho dóna per definitiu, així mentre des del PSPV consideren que el programa de govern «està vigent», des de Compromís han instat als socialistes «a reconsiderar la seua postura, a tornar al consens, eliminar el bloqueig i continuar dialogant els propers dies, abans del Plenari d’Organització de dilluns, per tal de fer efectiu l’Acord de Progrés».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí