Navarrés sol·licita ajuda a la Diputació per a rehabilitar el seu castell

0
1390
Castell de Navarrés
Castell de Navarrés

L’alcaldessa de Navarrés, Estela Darocas, s’ha reunit amb el diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, per a explicar-li el projecte que volen impulsar des del consistori per a rehabilitar el castell del municipi.

L’alcaldessa ha assenyalat que “el castell, d’origen musulmà, es troba en situació de deteriorament, ja que tan sols queden quatre murs i una torrassa”. “És una llàstima que aquesta fortalesa, que és un emblema del nostre municipi, acabe de deteriorar-se sense que hàgem pogut fer cap intervenció per a remediar-ho”, ha indicat Darocas. El diputat de Cooperació s’ha compromès a estudiar el projecte que han presentat des del municipi, i ha informat a l’alcaldessa de les diferents ajudes que poden sol·licitar.

D’altra banda, l’alcaldessa ha sol·licitat al diputat la seua col·laboració per a dur a terme la neteja del jaciment l’Ereta del Pedregal. “Es tracta d’un antic poblat que volem habilitar perquè reunisca les condicions òptimes per a ser visitat”, ha explicat l’alcaldessa. L’Ereta del Pedregal és un jaciment que data de 2.800 anys abans de Crist i consisteix en restes d’una muralla al costat dels quals s’han trobat puntes de fletxa i destrals, un cullerot, punxons i comptes de collaret. El jaciment està envoltat de camps de cultiu i una part està protegida per una tanca metàl·lica.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here