Navarrés realitzarà obres d’accessibilitat a l’ajuntament amb ajuda de Diputació

0
1223
Ajuntament de Navarrés

Es tracta d’una subvenció directa de 40.000 euros al municipi amb la que construirà un ascensor i adaptarà els serveis per a persones amb mobilitat reduïda

La Diputació de València ha destinat 40.000 euros a Navarrés per a millorar l’accessibilitat de l’ajuntament. Una subvenció directa que posarà solució a “un gran problema, a una reivindicació històrica dels veïns”, segons l’alcaldessa, Estela del Carmen Darocas.

Les actuacions que es van a dur a terme són la reforma dels serveis, per a adaptar-los a persones amb mobilitat reduïda, i la construcció d’un ascensor. Segons explica l’alcaldessa de Navarrés, l’edifici municipal consta de tres plantes: en la primera es troba l’àrea d’administració, alcaldia i les regidories, i en la segona el saló de plens.

Darocas assenyala que des del consistori han rebut queixes “perquè hi ha persones majors o amb diversitat funcional que no poden accedir com sí fa la resta de veïns als serveis de l’ajuntament i en algunes ocasions ha hagut de baixar el personal a atendre’ls perquè no podien pujar a fer els seus tràmits”. El mateix, assegura, passa quan se celebra un ple. “A alguns veïns que solen assistir a les sessions els costa vindre perquè han de pujar dues plantes”, explica Darocas.

Les obres en aquest municipi de la Canal, d’uns 3.000 habitants, suposaran una inversió propera als 60.000 euros. D’aquesta quantitat, la Diputació de València aportarà 39.900 euros i la resta els posarà l’Ajuntament de Navarrés.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here