Navarrés instal·la manualment la nova campana de la parròquia de l’Assumpció

0
1857
La nova campana pesa 60 quilos

La campana pesa 60 quilos i va ser pujada per dins del campanar de Navarrés per membres de l’Associació Mestres Campaners de València

La parròquia La nostra Senyora de l’Asunción de Navarrés va instal·lar dissabte manualment la seua nova campana “Santíssim Crist de la Salut”.

La campana, en la qual solament el bronze té un pes de 60 quilos, ha sigut fosa per l’empresa fundada en 1637 ‘Campanes Quintana’ situada en la localitat de Saldaña, a Palència, segons han indicat des de la parròquia.

En el procediment es va desmuntar el jou de fusta i es va pujar per dins del campanar, tant pels tècnics com per membres de l’Associació Mestres Campaners de València.

Igualment, la campana ha sigut dotada de jou de fusta per l’empresa ‘2001 Tècnica i Artesania’ de la localitat valenciana de Massanassa. A més, Fernando Calatayud, membre de l’associació de campaners de Quesa ha sufragat el bronze, i el suport econòmic per al jou ha corregut per part de l’Associació Mestres Campaners i la Parròquia de l’Asunción de Navarrés.

Per veure les notícies destacades de hui, punxa ací.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí