Nadales, jocs al carrer i 5.000 globus de colors en l’encesa de l’arbre de ‘Ontinyent Il·lusiona’

0
1234
El grup socialista d'Ontinyent ha proposat al govern municipal que no es prorrogue el contracte de la televisió municipal (TVO) amb l'empresa que la gestiona i que els 122.000 euros que tenen de pressupost anual es dediquen a finançar els costos de l'educació. El PSPV justifica esta mesura afirmant que TVO “no exerceix de servei públic”, per la qual cosa “no hi ha cap motiu perquè els ciutadans estiguen pagant per un servei tan deficient”.
Jorge Rodríguez, amb Pablo Úbeda, en l'encesa de l'enllumenat de Nadal
Jorge Rodríguez, amb Pablo Úbeda, en l’encesa de l’enllumenat de Nadal

Un concert de nadales, tallers infantils i una pluja de 5.000 globus de colors acompanyaven aquest dissabte l’acte d’encesa per part de l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, de l’enllumenat de l’arbre de Nadal que corona la Plaça de la Concepció. L’acte, que va servir per a traure centenars de majors i menuts als carrers de la ciutat, suposa el punt d’inici als dies centrals de la campanya ‘Ontinyent Il·lusiona’, posada en marxa per l’Ajuntament i les associacions de comerciants locals per promoure l’oci i l’activitat comercial a la ciutat en estes dates.

Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment “per la col·laboració i implicació dels comerciants d’Ontinyent en les activitats que hem previst en estes dates. Fent un esforç comú podrem ser cada volta més un pol d’atracció per a què els veïns i veïnes de la ciutat, la comarca i localitats properes vinguen, gaudisquen d’Ontinyent i facen ací les seues compres”.

L’arbre de Nadal que corona la decoració nadalenca de la Plaça de la Concepció, a l’igual que als últims anys, està realitzat reciclant branques de la poda d’arbres municipals per crear un espectacular arbre d’onze metres d’altura i amb fulles autèntiques, sense haver de tallar cap exemplar, estant decorat amb bombetes de baix consum. L’encesa de les llums venia precedida de l’activitat “Esport al carrer”, organitzada per l’Ajuntament amb la col·laboració dels clubs esportius locals, per tal que els xiquets i xiquetes jugaren al llarg dels més de 700 metres que es comprenen des de la Plaça de la Concepció a la Plaça Major a través dels carrers Gomis i Maians. Esta activitat tenia lloc des de 17,30 a 19,30h, quan es donava pas a un concert de nadalenques del grup La Colla i l’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça Concepció.

El regidor de Comerç, Pablo Úbeda, recordava que el conjunt de la campanya ‘Ontinyent Il·lusiona’ inclou al voltant de 30 activitats gratuïtes al carrer, el sorteig de més de 3.500 euros en xecs-regal, una nova edició del Festival del Circ i Teatre o el Mercat de Reis. També es compta amb la pista de patinatge ecològica a la plaça de La Concepció i tindran lloc les diferents activitats que realitzaran l’Associació d’amics dels Reis Mags.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here